Despre noi ACS OCR Sport Cluj-Napoca | Alisia Persa 2021

Înscriere gratuită în Clubul Sportiv din Cluj-Napoca!

Despre noi

AS CS OCR Sport este o organizație sportivă non-profit din Cluj-Napoca, afiliată Federației de Sporturi cu Obstacole,  care își propune să promoveze sporturile cu obstacole în rândul copiilor și tinerilor și să dezvolte performanța sportivă în cadrul comunității locale. Organizația noastră se concentrează pe crearea unui mediu prielnic dezvoltării sportive și personale a copiilor și tinerilor prin intermediul unui program complex de antrenament și competiție axat pe sporturile cu obstacole.

 

Coordonatorul clubului, Raul Fodor, are o vastă experiență în domeniul sporturilor cu obstacole. Între 2019-2021, a ocupat poziția de Director al curselor pentru copii în cadrul Spartan Race România, iar în 2021 a obținut funcția de membru al Consiliului Director al Federației Europene de Sporturi cu Obstacole, organizație care înglobează 30 de țări de pe continent. În același an, a fost numit Președinte al Comitetului de Dezvoltare Strategică din cadrul acestei federații, pentru dezvoltarea acestui sport. În plus, în 2022, a fost numit de către Federația Internațională din Lausanne (World Obstacle) ca membru în Comitetul de Organizare a celei de a 6-a ediții a Campionatelor Europene de Sporturi cu Obstacole, eveniment ce va avea loc între 8-11 iunie 2023 la Centrul Olimpic de la Tata, din Ungaria.

 

Misiunea noastră este de a identifica și dezvolta talentul sportiv local în sporturile cu obstacole, cu scopul de a îi pregăti pentru competițiile naționale și internaționale. Pe lângă obiectivul principal de a dezvolta și promova sportul cu obstacole, ne dorim să contribuim la promovarea unui stil de viață sănătos și a sportului în rândul copiilor și tinerilor, să încurajăm practicarea activităților fizice și sportive în mod continuu și susținut de cât mai mulți membri ai comunității locale și să promovăm egalitatea de șanse de participare, indiferent de etnie, sex sau religie.

 

AS CS OCR Sport își propune să ofere copiilor și tinerilor din Cluj-Napoca și din județul Cluj o oportunitate unică de a se implica într-o activitate sportivă nouă și dinamică, care îi va ajuta să își dezvolte aptitudinile și abilitățile sportive. În același timp, organizarea evenimentului sportiv va contribui la dezvoltarea turismului sportiv în zonă și la promovarea orașului Cluj-Napoca în rândul turiștilor sportivi.

 

Înscrierea se poate face gratuit, pentru toate categoriile de vârstă (copii și adulți), în data de 2 septembrie 2023, la standul Heroes Race din Baza Sportivă Gheorgheni. Pentru mai multe informații, vă rugăm să luați legătura cu noi prin intermediul formularului de contact.