Misiunea OCR România

Ca și organizație reprezentativă a României în cadrul Federației Internaționale de Sporturi cu Obstacole, misiunea noastră este crearea unui mediu competiţional nediscriminatoriu și sigur pentru practicarea sporturilor cu obstacole în România.

Ca și federație, obiectivele noastre sunt:

  • Promovarea sporturilor cu obstacole (OCR, Ninja Sport și Adventure Racing)
  • Creșterea comunității de sportivi practicanți din România.
  • Informarea corespunzătoare a comunității din România cu privire la: competiţiile relevante şi posibilitățile de calificare la Campionatele Europene și Mondiale.
  • Selectarea sportivilor pentru echipele reprezentative şi facilitarea participării lor la campionatele internaționale de profil.
  • Încheierea de parteneriate cu instituţii sau societăţi private în vederea dezvoltării acestui sport şi a sprijinirii atleţilor care îl practică.

Certificare antrenori și arbitri

Cursuri de instruire antrenori PT din România pentru accederea în programul de pregătire internațională FISO Certified Coach sau FISO Certified Technical Official. Ia legătura cu noi pentru a obţine mai multe informaţii despre accesul in programele de pregătire pentru nivelele de certificare L1, L2 şi L3

Certificare centre locale sau naționale de antrenament

Pune-ţi afacerea pe harta centrelor naţionale de antrenament partenere şi devino reperul oraşului pentru cursele de alergare cu obstacole. Statutul de Certified OCR Training Center poate fi deținut de o singură sală de fitness dintr-un oraş.

Integrează evenimentul tău în Campionatul din România

Solicită evaluare pentru a deveni cursă certificată și concurenții tăi vor ști că urmează să aibă parte de o experiență sigură şi de calitate când aleg să se înscrie la competiția organizată de tine.

Poți oferi celor mai bine clasați atleți din competiția ta șansa să își continue traseul și să participe la Campionatele Europene sau Mondiale de Sporturi cu Obstacole. Aplică pentru certificare ca și cursă oficială de calificare. Competiţia ta va fi listată pe portalul internațional și vor avea şansa să concureze alături de cei mai buni atleţi OCR, Ninja Sport și Adventure Racing din lume pentru premii de peste 24.000 de euro/cursă.

Contactează-ne