ÎNAPOI LA CE ÎNSEAMNĂ DE FAPT COPILĂRIA

 

Știm cu toții cât de importantă este copilăria și dorim să le oferim celor mici oportunitatea de a se bucura într-adevăr de această perioadă minunată a vieții lor. Cursele de alergare cu obstacole îi re-învață pe copii că este în regulă să alergi, să cazi, să te murdărești sau chiar să te lovești. Te ridici și mergi mai departe! La clubul sportiv OCR Sport Cluj-Napoca, ne propunem să îi ajutăm pe copii să redescopere bucuria, aventura și libertatea copilăriei prin intermediul sporturilor cu obstacole.

Una dintre provocările majore ale timpurilor moderne este prea mult timp petrecut în fața ecranelor. Suntem conștienți de acest aspect și ne dorim să reducem screen time-ul și să încurajăm activitățile în aer liber. Participând la antrenamentele și evenimentele noastre, copiii vor avea parte de distracție, adrenalină și energie pozitivă într-un mediu sigur și supravegheat.

La OCR Sport Cluj-Napoca, oferim oportunități atât pentru activități recreative, cât și pentru competiții. Suntem mândri să fim afiliați Federatiei de Sporturi cu Obstacole din Romania, ceea ce înseamnă că copiii și juniorii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani pot participa la competiții naționale și internaționale. Astfel, îi încurajăm pe cei dornici să își testeze abilitățile și să își dezvolte spiritul competitiv să facă parte din echipa noastră și să se măsoare cu alți sportivi talentați.

Pentru a-și evalua aptitudinile și a se bucura de o primă experiență în competiții, copiii pot participa la Arka Park Kids Race Păltiniș, eveniment co-organizat de noi, care va avea loc pe 17 iunie 2023 în cadrul parcului de aventură Arka Park. Este o oportunitate unică de a se familiariza cu sporturile cu obstacole și de a-și face prieteni noi într-un mediu distractiv și stimulant.

În plus, suntem încântați să vă anunțăm că în septembrie 2023, chiar înainte de începerea școlii,  vom organiza primul eveniment de sport cu obstacole dedicat copiilor din Cluj împreună cu partenerii noștri, Sports Culture Cluj-Napoca. Acesta va fi un moment special, în care micuții noștri sportivi vor putea demonstra ceea ce au învățat și vor putea să se bucure de emoția competiției în fața celor de acasă.

Nu rata șansa de a oferi copilului tău o experiență unică și de a-l ajuta să redescopere copilăria prin intermediul sporturilor cu obstacole la OCR Sport Cluj-Napoca. Înscrie-l acum și pregătește-l pentru o aventură memorabilă!

Înscriere gratuită!

3 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ÎȚI ÎNCURAJEZI JUNIORUL SĂ PRACTICE ACEST SPORT:

  1. CURAJ ȘI ÎNCREDERE: Cursele de alergare cu obstacole învață copiii să depășească limitele și să înfrunte provocările. Îi încurajăm să își depășească temerile și să își descopere puterea interioară. Prin depășirea obstacolelor, copiii dobândesc încredere în ei înșiși și în abilitățile lor.
  2. DEZVOLTARE FIZICĂ ȘI COORDONARE: Antrenamentele noastre combină alergarea, săritul, escaladarea și multe alte exerciții fizice care îi ajută pe copii să își dezvolte rezistența, forța și coordonarea. Prin intermediul jocurilor și activităților specifice, ne asigurăm că aceștia se distrează în timp ce își îmbunătățesc performanțele fizice.
  3. SPIRIT DE ECHIPĂ ȘI PRIETENI NOI: La OCR Sport Cluj-Napoca, promovăm spiritul de echipă și colaborarea. Copiii vor avea ocazia să își facă prieteni noi și să lucreze împreună într-un mediu prietenos și motivant. Această experiență de învățare socială va fi benefică pentru dezvoltarea lor personală și relațiile interpersonale.

Înscriere gratuită!