Hover Box Element

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Susținem eroii zilelor noastre

Îi sprijinim și îi promovăm pe aceia dintre noi care își ajung să își întreacă propriile limite și să redefinească termenul de imposibil.
Obiectivul nostru este să îi ajutăm să îşi regăsească motivația prin practicarea sporturilor cu obstacole. Îl avem alături de noi în demersul nostru pe Zsolt Keresztes, câștigătorul titlului de para-sportivul anului în Europa în 2021.

Concurează pentru România la Campionatele Europene din 2023

Ediția din 2023 a Campionatelor Europene, organizată de Ungaria împreună cu România, este prima care integrează valuri de start dedicate pentru para-sportivi. Aceștia vor putea participa atât la cursa de distanță scurtă (3km+), cât și la cea standard (12km+).

Grupul de lucru care facilitează integrarea probelor de para-sport în cadrul Campionatelor Europene de Sporturi cu Obstacole este format din reprezentanți din Olanda (John de Haan – NED), Marea Britanie (Jamie Gane – GBR), Ungaria (Zsolt Keresztes – HUN) și este coordonat de România (Raul Fodor – ROU).

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați pagina oficială a Campionatelor Europene de Sporturi cu Obstacole sau să ne contactați.