Ce sunt reprezentanții oficiali OCR România?

Pe scurt, imaginea noastră la nivel internațional. Aceștia sunt atleți sau persoane pasionate de sportul de curse de alergare cu obstacole care reprezintă organizația și contribuie la consolidarea  comunității de profil din țara lor de reședință.

REPREZENTANȚI OFICIALI

Reprezentant oficial pentru Germania

Rareș Timariu – Este singurul sportiv din România care a reușit să câștige atât seria regională Spartan DACH AG, care include Germania-Austria-Elveția, cât și seria regională Spartan CEU AG, care include România-Ungaria-Cehia-Slovacia-Polonia-Ucraina ÎN ACELAȘI AN. Ne bucurăm foarte mult să îl avem alături de noi ca și reprezentant oficial al organizației din România în Germania.

Rares Timariu OCR Romania

Reprezentant oficial pentru regiunea UK

Georgiana Robitu – Este singura atletă din România care a participat până acum atât la Campionatele Mondiale de OCR cât și la Campionatele Mondiale de Spartan. Ne bucurăm foarte mult să o avem ca și reprezentant oficial al OCR România în UK.

Reprezentant oficial pentru Orientul Mijlociu

Daniel Varga –  Daniel Varga este un sportiv român care s-a impus în domeniul curselor de alergare cu obstacole cu rezultate foarte bune încă din anul 2016. Suntem mândri să îl avem ca şi reprezentant oficial OCR România în Orientul Mijlociu.

Daniel Varga, reprezentant oficial, Orientul mijlociu, 2020-2021

Reprezentant oficial pentru Belgia

Fost pompier al ISU Prahova și actualmente pompier/paramedic la sediul NATO din Bruxelles, Dan Dumitrescu este omul care va contribui la consolidarea comunității românești de OCR din Belgia. Ne bucurăm să îl avem alături de noi în calitate de reprezentant oficial.

Dan Dumitrescu, reprezentant oficial Belgia, 2020-2021

Aplică pentru a reprezenta România într-o altă ţară/regiune

Ai rezultate bune în domeniul sportului de curse de alergare cu obstacole? Poți reprezenta România în țara ta curentă de reședință în calitate de reprezentant oficial. Ia legătura cu noi pentru detalii suplimentare.

Contactează-ne