Misiunea OCR România

Ca și membri ai FISO, misiunea noastră este crearea unui mediu competiţional nediscriminatoriu și sigur pentru practicarea sporturilor cu obstacole în România.

Ca și asociație naţională, obiectivele noastre sunt:

  • Promovarea sportului de curse de alergare cu obstacole.
  • Creșterea comunității de sportivi practicanți de sporturi cu obstacole din România.
  • Informarea atleților cu privire la: principalele competiţii accesibile din România şi posibilitățile de calificare – participare la acestea.
  • Selectarea sportivilor pentru echipele reprezentative şi facilitarea participării lor la campionatele europene şi mondiale de profil.
  • Încheierea de parteneriate cu instituţii sau societăţi private în vederea dezvoltării acestui sport şi a sprijinirii atleţilor care îl practică.

Certificare antrenori OCR / SO

Cursuri de instruire antrenori PT din România pentru accederea în programul de pregătire internațională FISO Certified Coach. Ia legătura cu noi pentru a obţine mai multe informaţii despre nivelele de certificare L1, L2 şi L3.

Centru certificat de antrenament OCR / SO

Pune-ţi afacerea pe harta centrelor naţionale de antrenament partenere şi devino reperul oraşului pentru cursele de alergare cu obstacole. Statutul de Certified OCR Training Center poate fi deținut de o singură sală de fitness dintr-un oraş.

Certifică o cursă OCR, Ninja sau AR din România

Solicită evaluare pentru a deveni cursă certificată și concurenții tăi vor ști că urmează să aibă parte de o experiență sigură şi de calitate când aleg să se înscrie la competiția organizată de tine.

Poți oferi celor mai bine clasați atleți din competiția ta șansa să își continue traseul și să participe la Campionatele Europene sau Mondiale de profil. Aplică pentru certificare ca și cursă oficială de calificare. Competiţia ta va fi listată pe portalul internațional și vor avea şansa să concureze alături de cei mai buni atleţi OCR din lume pentru premii de peste 22.000 de euro/cursă.

Contactează-ne

X