Proiecte în derulare pentru 2020-2021

Congresul naţional de curse de alergare cu obstacole

Evenimentul este menit să aducă laolală pasionații dar şi organizatorii de curse de alergare cu obstacole din România. Se va prezenta echipa de conducere, echipa reprezentativă, echipamentul oficial, normele și standardele internaționale de siguranță din domeniul, sistemul de calificare pentru campionatele europene şi mondiale de profil precum şi premisele organizării Ligii Naţionale de OCR.

Cursul introductiv anual – Getting ready for FISO Certified OCR Coach Ⓡ L1, L2, L3

Cursul este realizat de reprezentantul oficial al României în Board-ul FISO împreună cu directorul sportiv OCR România (Ovidiu Bonţe, actualul  campion regional al seriei Spartan CEU în categoria sa) și conține elemente fundamentale necesare în pregătirea şi certificarea la nivel internațional în sportul de curse de alergare cu obstacole.

Tabăra anuală de selecție #teamromania

Eveniment organizat anual în scopul selecției membrilor cu cele mai bune rezultate în vederea alcătuirii echipelor reprezentative.

Crearea infrastructurii de antrenament specifice curselor OCR în România

Proiectul are ca obiectiv dotarea sălilor de fitness existente cu echipamente de antrenament specifice acestui sport şi crearea primului centru de antrenament specializat din România.

Vrei să participi la unul dintre ele sau crezi că poți contribui la realizarea lor?

Contactează-ne

X