Proiecte în derulare pentru 2023-2024

Co-organizarea Campionatelor Europene de Sporturi cu Obstacole din 2023 (Ediția a VI-a)

Federația din România, împreună cu cea din Ungaria, au făcut echipă pentru organizarea celei de-a 6-a ediții a celui mai important eveniment anual din sfera sporturilor cu obstacole din Europa. Evenimentul, care a avut loc în perioada 8-11 iunie 2023 lângă Budapesta, a fost primul care a integrat valuri de start pentru para-sportivi. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați pagina evenimentului.

OCR Global Summit 2024

După organizarea cu succes a Conferinței Internaționale de Sporturi cu Obstacole – eveniment desfășurat în mediul online – Comitetul Executiv al Federației Internaționale a sportului a votat pentru Federația Română ca și gazdă a primei ediții a evenimentului OCR Global Summit. Evenimentul se va organiza în luna noiembrie și va aduce laolaltă oameni cheie din peste 100 de tări membre ale Federației Internaționale dar şi organizatorii de curse cu obstacole din Europa și desigur, România.

Pornirea programelor World OCR Certified OCR Coach Ⓡ L1, L2, L3

Cursul, care conține elemente fundamentale necesare în pregătirea și certificarea la nivel internațional, va fi organizat în parteneriat cu Federația de Sporturi cu Obstacole din Ungaria.

Pornirea programelor World OCR Certified Technical Official Ⓡ L1, L2, L3

Cursul, care conține elemente fundamentale necesare în pregătirea și certificarea la nivel internațional, va fi organizat în parteneriat cu Federația de Sporturi cu Obstacole din Ungaria.

Tabăra anuală de selecție #TeamRomania

Eveniment organizat anual în scopul selecției juniorilor cu cele mai bune rezultate în vederea alcătuirii echipelor reprezentative U18.
Locație: Sibiu, Arka Adventure Park Păltiniș.
Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați secțiunea de contact.

Dezvoltarea infrastructurii de antrenament specifice curselor cu obstacole în România

Proiectul are ca obiectiv dotarea orașelor cheie cu echipamente specifice acestui sport și crearea de centre de antrenament pentru practicanții din România.

Crezi că poți contribui la realizarea acestor proiecte?
Contactează-ne